Spaghetti al tartufo ricetta

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spaghetti al tartufo ricetta Spaghetti alla vodka con tartufo Ingredients 1 pound spaghetti 1 tablespoon olive oil 1/2 onion, diced 3 cloves garlic, minced 1/2 pound fresh mushrooms, sliced 1/4 cup vodka 1/4 cup chicken stock 1/4 cup white wine 1 tablespoon tomato paste 1/4 teaspoon sugar 1/4 teaspoon salt 1/4 teaspoon black pepper 1/4 cup grated Parmesan cheese 1/4 cup chopped fresh parsesan 1/4 cup chopped fresh parsesan 1/4 cup chopped fresh parsesan 1/4 cup chopped fresh parsley 1/4 cup chopped fresh parsley 1/4 cup chopped fresh basil 1/4 cup chopped fresh basil 1/4 cup chopped fresh thyme 1/4 cup chopped fresh thyme 1/2 cup pitted and chopped tartufo Instructions 1. Cook spaghetti in a large pot of boiling water following the package directions. 2. While the spaghetti is cooking, heat the olive oil in a large skillet over medium-high heat. Add the onion and garlic and sauté until the onion is translucent, about 5 minutes. 3. Add the mushrooms and sauté until they are soft, about 5 minutes. 4. Add the vodka, chicken stock, white wine, tomato paste, sugar, salt, and black pepper and stir to combine. 5. Add the spaghetti and mix well to combine. Bring the mixture to a simmer and cook until the spaghetti is tender, about 10 minutes. 6. Transfer the spaghetti to a large bowl and add the Parmesan cheese, chopped fresh parsley, chopped fresh basil, chopped fresh thyme, and chopped fresh parsley. 7. Stir to combine and let the spaghetti cool slightly. 8. Stir in the tartufo and let the mixture cool completely. 9. Serve the spaghetti mixture in bowls and enjoy! Fare la ricetta per spaghetti al tartufo: - In una pentola mettere una cucchiaiata di farina, un cucchiaio di zucchero, una cucchiaiata di acqua fredda, una punta di lievito e un pizzico di sale. Mescolare bene e versare il composto in una terrina. - In una casseruola con un po’ di olio caldo versare una noce di tartufo senza pelo, una cipolla tritata, una carota crudele tagliata a julienne, una bustina di prezzemolo tritato, una spicchiata di aglio schiacciato, un bicchiere di vino bianco secco e mezzo. Far rosolare il tutto a fuoco medio, quindi girare la carne e versare il composto nei piatti che avrete preparato. - Fate soffriggere il tartufo, quindi versate i spaghetti e una passata di brodo caldo. Fate cuocere per una mezz’ora, quindi servite. In questa ricetta, la pasta sarà preparata in modo diverso rispetto alla tradizionale: prima sarà soffritta in un mix di uova, tartufo e parmigiano grattugiato, poi sarà ripresa in acqua e lasciata riposare per circa 30 minuti, per renderla più elastica. Infine, sarà legata in filo spinato e arricchita con tartufo bianco. Un piatto particolarmente gustoso e ricco di sapore è il spaghetti alla carbonara, ma anche il spaghetti al tartufo sono una scelta molto apprezzata. Si tratta di una ricetta originaria della Campania, in particolare di Napoli, in cui vengono utilizzati tartufi in quantità variabili da una parte allaltra, in modo da realizzare un piatto molto originale e sfizioso.

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