Torta di zucca fatto in casa da benedetta

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torta di zucca fatto in casa da benedetta Questa torta di zucca è una fantastica ricetta da preparare in casa, molto gustosa e facile da realizzare. È una torta molto morbida e croccante, perfetta per una festa o un buffet. Questa torta di zucca è una di quelle ricette facili da preparare, che tiene in molte casse. Si tratta di una torta molto morbida, con una consistenza dolce e cremosa. La torta di zucca può essere servita come dessert o come antipasto. Home made zucchini cake is a divine way to use up those abundant zucchini in your garden. This torte is easy to make and is a great way to show your friends and family what you can do in the kitchen. Ingredients: 1 cup all-purpose flour 1/2 teaspoon baking powder 1/2 teaspoon baking soda 1/2 teaspoon salt 1/2 teaspoon cinnamon 1/2 teaspoon nutmeg 1/2 teaspoon ginger 1/4 teaspoon cloves 1/4 teaspoon black pepper 1/2 cup (1 stick) unsalted butter, at room temperature 2 cups sugar 2 large eggs 2 cups grated zucchini (about 2 medium zucchini) 1/3 cup milk 1/3 cup vegetable oil 1/2 cup currants 1/2 cup chopped candied pineapple Instructions: 1. Preheat oven to 375 degrees. Butter and flour a 9-inch cake pan. 2. Sift together flour, baking powder, baking soda, salt, cinnamon, nutmeg, ginger, cloves, and black pepper; set aside. 3. In the bowl of a stand mixer fitted with the paddle attachment, cream butter and sugar on medium speed until light and fluffy. Add eggs, one at a time, beating well after each addition. Reduce mixer speed to low and add flour mixture alternately with milk, beginning and ending with flour mixture. Beat until smooth. 4. Pour batter into prepared cake pan. Bake until a toothpick inserted into the center comes out clean, about 50 minutes. Cool cake in pan on a wire rack for 10 minutes. 5. Run a sharp knife around edge of cake; turn cake out of pan. Cool completely on a wire rack. 6. In a small bowl, combine currants, pineapple, and candied fruit. 7. To assemble cake, place one-third of the fruit mixture over cake. Sprinkle with one-third of the flour mixture. Gently press fruit mixture into flour mixture. Sprinkle with one-third of the remaining fruit mixture. Gently press fruit mixture into flour mixture. Top with second layer of cake, reversing layering of fruit. Sprinkle with remaining flour mixture. Gently press fruit mixture into flour mixture. I gusti della torta di zucca variano a seconda della zucca utilizzata. Alcune ricette prevedono la necessità di aggiungere altri ingredienti, come il succo di limone, la cannella o il burro, mentre altre sono più semplici, come la torta di zucca senza frutta. In ogni caso, la torta di zucca deve essere ricca, leggermente dolce e morbido, idealmente da servire calda.

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