Torta magica alle mele

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torta magica alle mele Le mele sono una cosa molto buona, ma anche molto ingrassante. Per risparmiare calorie, è possibile preparare una torta magica alle mele in cui si utilizzano le mele invece di altri ingredienti. Imbellishment isn’t just for weddings. Transform your standard store-bought tart with this easy recipe for a magic tart. Ingredients: 1 unbaked 9-inch tart shell 3 tablespoons unsalted butter, at room temperature 1/2 cup granulated sugar 1 large egg 1/4 cup all-purpose flour 1/8 teaspoon salt 1/4 teaspoon freshly ground black pepper 1 cup (2 sticks) unsalted butter, at room temperature 3/4 cup granulated sugar 3 large egg yolks 2 teaspoons vanilla extract 1/4 cup all-purpose flour 1/8 teaspoon salt 1/4 teaspoon freshly ground black pepper 1 cup (2 sticks) unsalted butter, at room temperature 1/2 cup packed light brown sugar 1/2 cup granulated sugar 1 large egg 1/4 cup all-purpose flour 1/8 teaspoon salt 1/4 teaspoon freshly ground black pepper 1 cup (2 sticks) unsalted butter, at room temperature 1/2 cup light corn syrup 1/2 cup granulated sugar 1 large egg 1/4 cup all-purpose flour 1/8 teaspoon salt 1/4 teaspoon freshly ground black pepper 1/2 cup (2 sticks) unsalted butter, at room temperature 1 cup (6 ounces) semisweet chocolate, chopped 1/4 cup packed light brown sugar 1/4 cup granulated sugar 1 large egg 1/2 teaspoon vanilla extract 1/4 cup all-purpose flour 1/8 teaspoon salt 1/4 teaspoon freshly ground black pepper Directions: 1. Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C). Line tart shell with parchment paper. 2. In a medium bowl, whisk together butter, granulated sugar, egg, flour, salt, and pepper. Pour into tart shell. 3. Bake for 10 minutes, then remove from oven and cool on a wire rack. 4. In a small bowl, whisk together butter, granulated sugar, egg yolks, and vanilla extract. Pour over tart. 5. In a medium bowl, whisk together flour and salt. Add pepper. Mix well. Sprinkle over tart. 6. Melt chocolate and brown sugar in a small bowl in the microwave, stirring every 30 seconds, or in a small saucepan over low heat, stirring often, until smooth. Spoon over tart. 7. Freeze for at least 2 hours, or until firm. Un classico della gastronomia italiana, la torta magica alle mele è un dolcetto appassionato dagli ingredienti. La torta, che viene preparata principalmente in Lombardia, si basa su una pasta frolla molto morbida e croccante, inserita in una crosta di mele cotte a vapore. Torta magica alle mele è una delle tante ricettemagiche che si possono preparare. Si tratta di una torta che arriva da molto tempo in Italia ed è molto famosa. Si prepara semplicemente aggiungendo alla farina un po’ di zucchero e di lievito, mescolando bene. Poi si aggiungono le mele tagliate a cubetti, un po’ di acqua, il succo di un limone e un pizzico di sale. Si forma una palla e si lascia riposare per almeno mezz’ora. Si ritira la palla dal liquido e la si spalma con la farina bianca. Si mescola bene e si lascia lievitare in una terrina. Si frigge in forno preriscaldato a 170°C per circa 30-35 minuti.

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